f@r@on | Дата: Субота, 12.04.2008, 20:19 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратор
Повідомлення: 166
Статус: Офлайн
| Якщо вони є, то пишіть тут свої роздуми.
|
|
| |
inform | Дата: Неділя, 13.01.2013, 19:59 | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
Група: Модератори
Повідомлення: 9
| Шановні десятикласники, залучайтесь до обговорення даної теми.
|
|
| |
inform | Дата: Понеділок, 14.01.2013, 15:39 | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
Група: Модератори
Повідомлення: 9
| Мій улюблений предмет - математика
|
|
| |
Дарина | Дата: Понеділок, 14.01.2013, 16:28 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
Група: Перевірені
Повідомлення: 1
| Привіт)мій улюблений предмет - Біологія!) Кожен урок проходить дуже бистро,кожен урок мені подобаеться!) Адже ми там вивчаемо склад людини,тварини,молекул.
Повідомлення відредагував Дарина - Понеділок, 14.01.2013, 16:38 |
|
| |
Levada_091 | Дата: Понеділок, 14.01.2013, 16:29 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
Повідомлення: 2
| Мій улюблений предмет - це українська мова! Адже, перше слово "мама" людина каже рідною мовою, вивчає українські літери, складає з них слова, поповнює свій словничок. Українська мова - наймелодійніша і найбарвистіша у світі! Це мова нашого народу, це мова, котрою я спілкуюся. Неможливо передати словами усі барви рідної мови - її треба чути, вивчати, знати. На жаль, деяка частина українського народу не знає рідної мови У мові відображений весь народ і вся його Батьківщина, народний дух... Усі природні явища: бурі і грози, дощі і сніги - відбиваються в рідній пісні, в рідних мелодіях. Краса української мови живе у творах письменників. Саме вони змогли передати нам її красу, саме це і є підґрунтям для української літературної мови. Але у творах відбивається не тільки краса природи і природних явищ, а ще й уся історія духовного життя народу. Кожне покоління передає наступному свої надбання, здобуті протягом життя. У цю скарбницю рідної мови складають плоди сердечних рухів і "мелодію душі", плоди історичних подій, сліди пережитого горя і пережитої радості - все це народ зберігає у рідній мові. Мова є найважливіший, найбагатший і найміцніший засіб, що з'єднує минулі, теперішні і майбутні покоління. За це я і люблю її!!!
|
|
| |
Svyatoslav | Дата: Понеділок, 14.01.2013, 16:34 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Привіт.....Мій улюблений предмет - це інформатика. ТОМУЩО ЦЕ ДУЖЕ КОРИСНИЙ ТА ЦІКАВИЙ ПРЕДМЕТ.
Повідомлення відредагував Svyatoslav - Понеділок, 14.01.2013, 16:38 |
|
| |
eD_Hamster | Дата: Понеділок, 14.01.2013, 16:38 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Привіт)мій улюблений предмет-Біологія!) Тому що,на ньому я дізнаюся багато нового про світ!)
|
|
| |
Акбар | Дата: П'ятниця, 18.01.2013, 13:43 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Привіт мій улюблений предмет-Інформатика))) Тому що,на цьому уроці я дізнаюс багато про "інтернет"
|
|
| |
Yaroslav | Дата: П'ятниця, 18.01.2013, 15:43 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Мій улюблений предмет - це фізкультура ... Але ще мені подобається інформатика на якій в цьому році ми освоїли комп'ютерні програми.
|
|
| |
Liashenko96 | Дата: П'ятниця, 18.01.2013, 15:48 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Мій улюблений предмет - Англ. мова. Це просто прекрасно. Можливо, якби в мене не було такого висококваліфікованого вчителя, Яценко Л.І., я б не любила цього предмета. "Hello, my name is Tanya".Чи зможу я тепер в сучасному світі довести, що я високоосвідчена, якщо не знатиму, принайні цієї фрази.
Повідомлення відредагував Liashenko96 - П'ятниця, 18.01.2013, 16:35 |
|
| |