Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 24.06.2018, 15:29

Талалаївська загальноосвітня школа


Форма входу

Меню сайту
Пошук інформації


Прогноз погоди
Міні-чат
Випадкове фото
Останнє фото
Альбом: [Шкільні свята]
Додано: 24.06.2018 в: 13:37
Додав: f@r@on
Альбом: [Шкільні свята]
Додано: 24.06.2018 в: 13:37
Додав: f@r@on
Альбом: [Шкільні свята]
Додано: 24.06.2018 в: 13:37
Додав: f@r@on
Альбом: [Шкільні свята]
Додано: 24.06.2018 в: 13:37
Додав: f@r@on
Альбом: [Шкільні свята]
Додано: 24.06.2018 в: 13:37
Додав: f@r@on
Альбом: [Шкільні свята]
Додано: 24.06.2018 в: 13:37
Додав: f@r@on
Останні коментарі
Найкраща команда! ...

Женя розізлився)

Веселі сценки були/

Це були надзвичайні емоці...



Нагороди сайту




Статистика

free counters
Всього онлайн на сайті: 4
Шастають просто так: 2
Поважних користувачів: 2
boseminko , ladyindreams2001
Інформаційний блок
Сьогодні були на сайті
f@r@on, inform1681, boseminko, ladyindreams2001, erikondirect, pustik20, tanywechka59470, liliadenycenko97157

Кількість користувачів
Всього-= 9352 =-
За сьогодні: -= 1 =-
За вчора: -= 0 =-
За 7 днів: -= 1 =-
За місяць: -= 25 =-

Вітаємо новачків
Наше опитування
Що, на вашу думку, головне в житті?
Всього відповідей: 153
Головна » 2012 » Грудень » 31 » Як зустрічати 2013 рік – рік Змії
Як зустрічати 2013 рік – рік Змії
09:30
  Рік Змії вступить в свої права з 10 лютого 2013 і триватиме по 31 січня 2014
  Час доби під управлінням Змії: 9:00 – 11:00
  Відповідний знак в західному Зодіаку: Діва
  Елемент: Вогонь
  Колір – Чорний
  Полярність: Негативна
  Космічний елемент року – Вода
  Року Змії відповідають такі кольори, як чорний, синій (блакитний) і зелений. Стихія – вода, їй властива така характеристика, як рухливість, динамізм і мінливість.
  Талісман 2013 року – Чорна водяна Змія. Чорний колір – це Космос, полярна ніч, «темрява над безоднею», це колір глибини вод.
  Чорна Змія несе людям несподівані приховані зміни, нестабільність і мінливість. Ось чому важливо в рік Змії заздалегідь усе планувати і правильно оцінювати, перш ніж що-небудь робити. Потрібно стати у багато разів обережнішим і обачнішими.
Як і в чому зустрічати Новий 2013 – Рік Змії?
  Як зустрічати Рік Змії? – Перш за все, Змія не переносить шуму і зайвих рухів. Тому астрологи рекомендують зустрічати Новий 2013 рік в невеликому, тісному колі своєї родини або компанії. У це світле і добре свято треба повністю розслабитися і відкинути всі турботи і похмурі думки.
  В чому зустрічати Рік Змії? – В одязі слід віддати перевагу чорним і темно-синім тонам. Актуальний також і зелений колір. Жінки будуть чарівні в гладких, облягаючих сукнях, що нагадують зміїну, візерунчасту шкіру. Чоловіки внесуть різноманітність у свій костюм за допомогою таких же по фактурі і малюнку краваток. Прикраси повинні включати дорогоцінні й напівкоштовні камені, особливим «шиком» будуть діаманти чистої води.
  Обов’язково поставте на середину столу гілочку сосни, на сході вона символізує довголіття. І, звичайно ж, повісьте на ялинку талісман року – маленьку Змію: така увага їй підлестить.
Новорічний стіл, за європейськими мірками, повинен гнутися від страв і вина, так що нехай буде все, як завжди. І не забудьте при останніх хвилинах загадати своє найзаповітніше бажання.
Що має бути на святковому столі при зустрічі 2013 року – року Змії?
  Оскільки 2013 рік – Рік Змії, любительки розкоші і делікатесів, зустрічати Змію треба чимось незвичайним. На одному з конкурсів кулінарів запропонували цікаве оформлення новорічної закуски: по срібній таці, як по озеру, пливли тарталетки-човники з маслом і ікрою – до гігантського копченого вугра (вельми змієподібне створіння, дуже смачне). Вугор був згорнутий зміїними кільцями і нарізаний на шматочки, нагадуючи Змію на Поклонній горі у виконанні Церетелі.
  Змія обожнює зайців і кроликів, тому без кролятини на столі не обійтися. Якщо купуєте кролика незамороженого, його потрібно неодмінно заморозити, а потім розморозити – тоді м’ясо стане ніжним, і з нього можна приготувати грецьке блюдо «стіфадо». Для цього знадобиться 1 кг кролятини, 1 кг маленьких цибулин, 800 г помідорів, 5 часточок часнику, 8 ст. л. оливкової олії, 2 ложки оцту, сіль, чорний перець, мелений і цілий, 2 лаврових листки, 0,5 ст. л. меленого коріандру, 2 смужки немеленої кориці, 1 апельсин. М’ясо нарізати на великі шматки, додати спассерованні помідори, розрізаний на 4 частини апельсин, рослинна олія, сіль, перець, оцет, всі спеції і повільно тушкувати під щільно закритою кришкою на невеликому вогні. Приблизно через годину додати очищені цибулинки і знову тушкувати близько години. Потім з готового блюда вийняти горошини перцю, лавровий лист і корицю і подати, помістивши з одного боку м’ясо, а з іншого – цибулини. Нарешті, прикрасити стіфадо «квіткою» з розрізаного апельсина. Подають стіфадо з білим вином, а ще до нього чудово підійде гарнір з картоплі з кокосом.

  За матеріалами: http://www.vershky.nf.ua
Категорія: Цікавинки/Курйози | Переглядів: 541 | Додав: f@r@on
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

каталог сайтів
© Copyright by Oleg Chuba © 2018
При використанні матеріалів, посилання на сайт
ОБОВ'ЯЗКОВЕ

Линейки для форума и блога lines.net.ua